De Natuurbron.com

Tarieven & SessiesVergoeding van Behandelingen
In bepaalde situaties zijn er naast je eigen verzekering vergoedingen mogelijk door instanties. Bijvoorbeeld middels de sociale dienst, belastingaftrek etc. Zie hiervoor de knoppen 'vergoedingen' en 'erkenning' .


Aantal sessies
Het aantal sessies is afhankelijk van de vraag en het aantal doelen die men wil behalen. Het gemiddelde ligt tussen de 2 à 6 sessies.
Tussentijds en na afloop is er sprake van een evaluatie om te kijken of alle doelen en stappen naar tevredenheid verlopen zijn.
Als je na de intake besluit om niet door te gaan dan wordt de intake niet in rekening gebracht. Dit om de mogelijkheid te bieden om in een open gesprek kennis met elkaar te kunnen maken. Besluit je om door te gaan dan is de intake een onderdeel van het traject en wordt het wel in rekening gebracht.


Behandelfrequentie
De eerste sessies worden meestal om de week gegeven, latere sessies om de 3 of 4 weken.

Duur sessies
Een intake duurt maximaal een uur (kort consult). Vervolg sessies duren maximaal 1,5 uur.
Er kunnen redenen zijn dat iemand meer gebaad is bij een korter of langer consult. Bijvoorbeeld: Als er behoefte is om langere sessies te hebben waardoor men minder vaak hoeft te komen/ te reizen. Of b.v. als je concentratieboog juist kort is en je liever vaker maar korter komt dan kan de duur beter naar beneden aangepast worden.

Heb je de wens om geen gemiddeld consult maar een korter of langer consult af te nemen dan kun je dit bij het maken van een afspraak aangeven.
Betalingen verlopen eenvoudig via een factuur die toegestuurd wordt. Als je liever contant betaald kun je dit aangeven. Het is handig om een grote handdoek mee te nemen tijdens de consulten.


Telefonisch consult
Ook telefonische, skype of facetime consulten behoren tot de mogelijkheid.
Deze kunnen afgewisseld worden met face to face consulten of, als vervoer een probleem is, face to face consulten vervangen. De prijzen hiervoor zijn gelijk aan face to face consulten, zie hieronder de informatie.

Tarieven incl. 21% btw

* Het eerste telefonisch contact ter kennismaking en voor het maken van afspraken is gratis.

* Uurtarief 101,- incl.
* Een gemiddelde sessie duurt 1,5 uur en wordt gereduceerd tot 150,- incl.
* Per extra kwartier bovenop de gemiddelde sessietijd wordt 25,50 incl. gerekend.
* Het is mogelijk zelf de sessie op te nemen (gratis) of om een opname te laten maken van je sessie dit laatste kost 15,- (zie de algemene voorwaarden onder de knop 'extra's")
*Alternatieve betaling is mogelijk. Zie hiervoor de pagina "service".

Annuleren

De afspraak kan kosteloos afgezegd worden minimaal 24 uur voorafgaand aan de sessie per telefoon (of voicemail) op
06-36082442
Liever geen afzeggingen per e-mail en zo vroeg mogelijk zodat er tijd is om eventueel iemand anders een afspraak te kunnen bieden.
Bij afzeggingen na 24 uur zal het tarief in rekening worden gebracht.


De praktijk is vanaf 2006 ingeschreven geweest bij de beroepsvereniging BATC en werd tot en met 2010 gecertificeerd. Wegens de verminderde vergoedingen voor klanten heb ik er voor gekozen de praktijk uit te schrijven van de beroepsvereniging en heb daardoor het tarief niet hoeven opschroeven sinds die tijd. De kwaliteit en ondersteuning zijn door de jaren enkel verbeterd. Zo neem ik deel aan bij- en nascholingen, intervisie bijeenkomsten en houd nauwgezet de laatste ontwikkelingen bij om klanten optimaal te ondersteunen.