De Natuurbron.com

Bronning (Kwantumfisica)Bronning is gebaseerd op de wetenschap van de kwantumfysica. Ze is universeel omdat ze zich bezig houdt met de onbegrensde mogelijkheden van ons bestaan.

Zou het kunnen zijn dat als je je intenties leert focussen je je leven kunt veranderen? Dat je met je intenties mogelijkheden kunt creëren?

Een manier om dit te doen is door dagelijks je dag te creëren. 
Ik heb hiervoor een creatie meditatie gemaakt: " Hoe creëer ik mijn dag".
Het is een creatie die 15 minuten duurt en helpt om je dag te creëren. Hierin zit een manier verwerkt om bewijzen te krijgen die ervoor zorgen dat je steeds meer gemotiveerd raakt om ook de volgende dag te creëren en de volgende....


Als je wilt starten om je dagen te gaan creëren kun je voor drie euro de creatie toegestuurd krijgen zodat je hem kunt afspelen wanneer je wilt.
Alles wat je hiervoor hoeft te doen is:

- Drie euro over maken op IBAN: NL97 RABO 0105  4741 69   Ondervermelding van je email adres.
- Een mail sturen op: Yverschure@casema.nl met de vraag de creatie door te sturen.

Als je dit verder wilt verspreiden mag dat natuurlijk onder de zelfde voorwaarden als jij het zelf hebt verkregen. 
Daarbij geef ik een garantie: als je de creatie dagelijks doet een maand lang heeft het daadwerkelijk effect op je dagelijks leven. Als dit niet het geval is krijgt een ieder zijn geld terug en hoor ik het dus graag.
 
Dit kan in de vorm van prive sessies plaats vinden of door middel van een cursus van 2 dagen waarin je met anderen leert om je dag te creëren. Hiervoor kun je je aanmelden, bij voldoende aanmeldingen (min 3 en maximaal 6 mensen) start de cursus. 
 
Met deze werkvorm wordt niet alleen gewerkt aan de zelfregulatie van jou als persoon maar ook aan je positie in de wereld. Het is een manier om bij je eigen bron te komen en van daaruit te gaan leven. Het is de totaliteit van de vooraf behaalde resultaten samengevat en in een groter geheel geplaatst. 

  • Voorbeelden van bronning momenten:

  • Als je niet meer de kracht hebt om door te gaan en zich diep van binnen een warme gloed omhoog duwt die je verder laat gaan.
  • Als je zittend op de top van een berg een helder moment hebt.
  • Als je voelt dat iets klopt al voordat je er over hebt kunnen denken.
  • Als je bewust je dagelijks leven creëert en ervaart dat je steeds meer invloed krijgt over je eigen leven.

Soms lijkt de omgeving ons te beïnvloeden en uit balans te halen.
Bronning is echter niet afhankelijk van externe invloeden maar vind zijn kern daar waar jij werkelijk 'bent', daar waar je hart is en je passie, je levensenergie en je rots in de branding.

Het is een bewustzijnstoestand die zich niet zomaar laat vangen door rationele denkbeelden. Werkelijk in het moment aanwezig zijn zonder vragen, oordelen of gedachten. Gewoon je eigen natuur volgen en laten stromen. 
Bronning gaat verder door vervolgens weer afstand te nemen van het hier en nu en naar een overzichtspositie gaat, zodat een bredere kijk op het gehele leven ontstaat. Waarin alle gebeurtenissen een plaats en functie krijgen in het geheel. 

Hoe lekker is het om deze bewustzijnstoestand eens te ervaren of zelfs steeds vaker op te zoeken en werkelijk in het moment aanwezig te zijn. De natuur heeft dit stuk altijd begrepen en laat dat iedere dag zien. Niet voor niets groeit onkruid zo hard. Als we er niets aan doen staat heel de tuin ermee vol. Het heeft weinig nodig om te groeien omdat het precies doet waar het voor gemaakt is, niet meer en niet minder. Zo eenvoudig en sterk en zo vol levensenergie en potentie.